Bannerünk

BannerFans.com

starwarsblog.pbcst

Sziasztok, ez egy olyan blog ami a Star Wars és a Clone Wars világával foglalkozik. Főként szereplő értékeléseket láthattok itt, de vannak még videók és történetek is. Mindenkinek jó időtöltést a blogon, és az erő legyen veletek! Elérhetőség: starwarsblog.pb@gmail.com

Friss topikok

  • Cpt.Rex: "A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik. A szenvedélyből erőt merítek, az erő révén hata... (2011.07.23. 23:16) Mi a kedvenc Star Wars-os idézeted?
  • _Bornholm_: Bár nem kifejezetten vagyok Star Wars rajongó, mint igazi kritikust, nagyon is érdekel. Érdekes, k... (2011.01.27. 18:45) Kyle hadnagy kalandjai - Polis Massa
  • barkó: @SuperGalaxys: Kicsit teátrális volt, nem? Valami konkrét, és normális dologra gondoltam. Mondjuk,... (2011.01.04. 19:37) Bocsánat!
  • kav12: @Ariza: hm... oké, elküldöm a Landosakat ;) (2010.10.07. 18:23) Könyvajánló - Kirajzás
  • Ariza (törölt): @Cody1991: oksa értjük:) (2010.09.30. 22:06) Még egy társoldal!!!

Top 3 karakterek

1. Helyezett(megosztva): Cad Bane, Anakin Skywalker - 98%

 

 

 

2. Helyezett: Boba Fett - 95%

 

3. Helyezett: Thrawn főadmirális - 91%

 

Fellendülés Egy messzi-messzi Galaxisban

barkó 2010.10.27. 18:13

  Az a helyzet, hogy beszéltem Arizával, akinek most különb teendői akadnak a blognál (szalagavató vagy mi a fa... tököm.). Persze mi nem haragszunk rá, de azért neheztelünk egy kicsit :DD 

 A lényeg az, hogy végre nagy nehezen elkészültem a sorozat következő elemével, és elkezdtem írni egy régi ígéretem szerint Murphy McMorg -ot. A Lando Calrissian értékelésem már régen kész van, de Ariza szó szerint elérhetetlen, így nem kerül ki a blogra. De megígérte nekem, hogy a féléves ünnepségre összekapargatja magát, így sokkal boldogabban ünnepelhetem szörny szülöttem (a blog) féléves születésnapját.

 Ha máskor nem, hát akkor ki fog kerülni egy csomó értékelés, várható majd Lando, Murphy, Tarkin, a két Halálcsillag, és a 8. rész is. Lehet, hogy még összehozok egy-két fegyverről vagy hajóról, de ezek azok amik nagy valószínűséggel lesznek. Amellett valamiféle Quizt is tervezünk, amellett a Halloween -t is megpróbálom valahogyan becsempészni. 

 Ez az ünnepség számomra dupla értékű, mert nem sokkal előtte (október 30. -án) lesz a tizennegyedik születésnapom. Emiatt kapok egy Bane Malar figurát (persze más figurákat is, de ez a fontos), és ebből lesz egy ajándék elemzés Bane Malarról.

 És, hogy sorozatunkat se hanyagoljam el, itt van egy rövid leírás a 8. részről, ami a Coruscanti harcok I. fedőnevet viseli. Na szóval:

 Tovább folytatódik a háború, bár most nem ez az előtérben szereplő fő történet, hanem a cím alapján is ki lehetett találni: Coruscant. Bár ebben a részben még Coruscant sem kapott olyan főszerepet, de érezhető a fokozottan rá irányuló figyelem. Ebben  részben a harcok, még csak politikai viszályokat jelentenek, amiket Dox Hervouk próbál meg megakadályozni. Ez többé-kevésbé sikerül neki. A történetnek azonban van egy másik fontos szála is: Egy új szereplő, egy fejvadász, aki Pax Rosbornra és új ismerősére Gabrilra vadászik. Eközben többször is láthatjuk Trairer barátunkat is, és az Admiralitás is fontos szerepet kap. A következő részben az Admiralitás, a Sithek és Coruscant fog nagyon fontos szerepet kapni. Remélem felcsigáztam az érdeklődéseteket, és mára búcsúzok.

u.i.: Még nincsen biztos időpontja a féléves bulinak, de ígérem, hogy tájékoztatni foglak titeket róla, hogy pontosan mikor lesz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarspbcst.blog.hu/api/trackback/id/tr112403400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása