Bannerünk

BannerFans.com

starwarsblog.pbcst

Sziasztok, ez egy olyan blog ami a Star Wars és a Clone Wars világával foglalkozik. Főként szereplő értékeléseket láthattok itt, de vannak még videók és történetek is. Mindenkinek jó időtöltést a blogon, és az erő legyen veletek! Elérhetőség: starwarsblog.pb@gmail.com

Friss topikok

  • Cpt.Rex: "A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik. A szenvedélyből erőt merítek, az erő révén hata... (2011.07.23. 23:16) Mi a kedvenc Star Wars-os idézeted?
  • _Bornholm_: Bár nem kifejezetten vagyok Star Wars rajongó, mint igazi kritikust, nagyon is érdekel. Érdekes, k... (2011.01.27. 18:45) Kyle hadnagy kalandjai - Polis Massa
  • barkó: @SuperGalaxys: Kicsit teátrális volt, nem? Valami konkrét, és normális dologra gondoltam. Mondjuk,... (2011.01.04. 19:37) Bocsánat!
  • kav12: @Ariza: hm... oké, elküldöm a Landosakat ;) (2010.10.07. 18:23) Könyvajánló - Kirajzás
  • Ariza (törölt): @Cody1991: oksa értjük:) (2010.09.30. 22:06) Még egy társoldal!!!

Top 3 karakterek

1. Helyezett(megosztva): Cad Bane, Anakin Skywalker - 98%

 

 

 

2. Helyezett: Boba Fett - 95%

 

3. Helyezett: Thrawn főadmirális - 91%

 

Mit várok legjobban a Clone Wars harmadik évadában?

barkó 2010.09.02. 18:15

  Hát nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, én nem lelkesülek annyira se a Kaminoi csatáért, se Ahsoka rémálmaiért! Viszont van öt dolog amiért nagyon is mik is ezek? Hát nézzük.

 

5. Helyezett: Nem más, mint a Gonoszok triója. Grievous, Dooku, Ventress. Régen nem láttam őket IGAZÁN akcióban, de úgy tűnik, hogy most minden meg fog változni! Abban a hat-hét videóban amit láthattunk szerepelt Ventress is, Grievous is és Dooku is kardozva, ráadásul milyen jól! Dooku láthatatlan ellenfelekkel fog küzdeni, Grievous Obi-Vannal, Ventress pedig Anakinnal.

 





4. Helyezett: Savage Opress. Nem tudom, hogy miért de már tudom, hogy ez a karkter nekem szimpatikus lesz. Bár Darth Maul egy zabrak volt és csat tetoválta magát, és ő ugyanúgy néz ki, én ezt nem sorolom a hibák közé. Direkt tök ugyanolyanra csinálták és kész.











3. Helyezett: Di mester és a Ryloth -i csata. Én ebben sokkal többet látok mint a Kaminoi csatában. Az ott lévő Jedi is már szimpatikus. Bár én nem kedveltem a Twi'lek férfiakat és itt is fel fog tűnni néhány. Ráadásul még emlékeztet Wat Tamborra aki szintén Ryloth -on esett fogságba.












2. Helyezett: Az én ezüstérmes fokozatomat elérő személy illetve személyek nem más mint a Halálőrség nevet viselő szerveze élükön Vizslával. Azt hiszem nem kell mondanom semmit, mindenki érti, hogy miért is ez lett a második helyezettem.

 

 

 

 















1. Helyezett: És végül, de utolsó sorban... A személyes kedvencem: Cad Bane. A kíméletlen fejvadász aki négy részben is szerepelt. Szerintem a Hostage Crisis, a Holocron Heist és a Cargo of Doom egy verhetetlen trió. Jobb a Landing at point Rain -nél is (pedig az is kiváló). Szerintem még a Children of the Force sem volt roszz, sőt többszöri megnézés után még jónak is láttam. Cad Bane mindegyikben főszereplő volt. És milyen jó! A trailerek alapján Cad Bane a harmadik évadban is sokat fog szerepelni. Láthatjuk lángszóróval, láthatjuk amint megrázza Obi-Van -t. És azt is láthatjuk, hogy Todo360 segítségével ellopja C3PO -t. Aztán van még egy aranyköpése: Minden lehetséges, egy bizonyos összegért.

File:CadBane-DK.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarspbcst.blog.hu/api/trackback/id/tr232267239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ariza (törölt) 2010.09.04. 12:16:55

Akkor leírnám az én top 5 listámat is amit várok a 3. évadban:
5. Mi lesz Mandalore sorsa, nah és persze a halálőrség.
4. A II. Ryloth-i csata(bár a kimenetele megjósolható ugyis a közt.-iak nyernek)
3. Ventress sorsa és az éjnővérek(őket is naon várom)
2. Cad Bane újabb akciói!
1. A Kamino-i csata(hát sztem ez lesz a leglátványosabb és én ezt várom a legjobban, remélem lesz egy oan színvonala mint a landing at point rain-nek;)
süti beállítások módosítása