Bannerünk

BannerFans.com

starwarsblog.pbcst

Sziasztok, ez egy olyan blog ami a Star Wars és a Clone Wars világával foglalkozik. Főként szereplő értékeléseket láthattok itt, de vannak még videók és történetek is. Mindenkinek jó időtöltést a blogon, és az erő legyen veletek! Elérhetőség: starwarsblog.pb@gmail.com

Friss topikok

  • Cpt.Rex: "A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik. A szenvedélyből erőt merítek, az erő révén hata... (2011.07.23. 23:16) Mi a kedvenc Star Wars-os idézeted?
  • _Bornholm_: Bár nem kifejezetten vagyok Star Wars rajongó, mint igazi kritikust, nagyon is érdekel. Érdekes, k... (2011.01.27. 18:45) Kyle hadnagy kalandjai - Polis Massa
  • barkó: @SuperGalaxys: Kicsit teátrális volt, nem? Valami konkrét, és normális dologra gondoltam. Mondjuk,... (2011.01.04. 19:37) Bocsánat!
  • kav12: @Ariza: hm... oké, elküldöm a Landosakat ;) (2010.10.07. 18:23) Könyvajánló - Kirajzás
  • Ariza (törölt): @Cody1991: oksa értjük:) (2010.09.30. 22:06) Még egy társoldal!!!

Top 3 karakterek

1. Helyezett(megosztva): Cad Bane, Anakin Skywalker - 98%

 

 

 

2. Helyezett: Boba Fett - 95%

 

3. Helyezett: Thrawn főadmirális - 91%

 

A nap híre!

Ariza (törölt) 2010.09.01. 15:51

Ez is egy a napokban bevezetett újításaink közül, ez a bizonyos "nap híre" rovat. Igazából nem minden nap hanem valószínü csak hetente egyszer(és várhatóan ezen a napon) jelentkezünk hírekkel. Továbbá a megszokott rendhez képest, most már nem minden héten, hanem majd csak kéthetente jönnek ki a sorozatunk legújabb részei(azt, hogy ez azt jelenti, hogy a héten még lesz rész és jövő héten szünet, vagy, hogy most héten szünet és csak jövő héten jön a 7. rész azt csak barkó tudja, de erről majd kommentbe beszámolok). Tehát akkor, hogy mi is várható a mai kis hírblokkunkban. Lesz mindig két állandó témánk aminek nagy figyelmet fogunk szentelni: a The Old Republic nevü játékkal kapcsolatos hírek, és infók a Clone Wars 3. évadjáról. Emellett majd persze saját blogunkkal kapcsolatos tudnivalókat, jövőbeni terveket is beleteszünk ebbe blokkba és persze ha van még ezeken kívül valami fontos SW hír az is helyet fog természetesen kapni. A mai "adásba"(híradónál így szokták mondani) láthattok néhány trailert a már említett The Old Republicról és a The Force Unleashed II. játékról és pár új infót is megosztunk veletek ezekkel a játékokkal kapcsolatban. Aztán szó lesz a hamarosan induló CW 3. évadjáról is, és a végére még néhány hír hogy mi várható a blogunkon a közeljövőben. Úgyhogy jó szórakozást;)

Elsőnek akkor kezdjük is az Old Republickal. Elvileg - (hangsúlyozom) elvileg! - a játékot 2011-ben fogják piacra dobni, de ezzel, mármint a megjelenés dátumával kapcsolatban már annyi hír röppent fel mint ahány csillag van az égen(csak hogy stílusosak legyünk itt a Star Wars világában). Szóval pontos megjelenési dátumot még szerintem nem mondhatunk. Viszont amit tudunk! Ezekben a kasztokban játszhatunk (mert ugye mmo-ról van szó):rohamosztagos, fejvadász, jedi lovag, jedi konzulens, sith inkvizitor, birodalmi ügynök, csempész, sith harcos. Aztán ugye tudunk néhány bolygóról, hovatartozást illetően is: Sith Birodalom bolygói: Korriban és a Dromund Kaas a Sithek fővárosa, van néhány független + semleges bolygónk is: Hutta, Balmorra, Alderaan, Tatooine, Taris, Voss no meg a Hoth viszont ott nincs kormányzat se! A köztárasaság bolygói pedig a következőek lesznek majd a játékban: Tython, Ord Mantell, Coruscant, Belsavis. Visszatérva a kasztokhoz, az egyes kasztokon belül lesznek alosztályok és persze társaid is lesznek, de ezekről majd egy másik híradásban számolnék be. Néhány fajról is beszámolnék: Sith Pureblood Sith Warriorként, félelmetes megjelenésével és agresszív harctéri taktikájával dominál a küzdelmekben. A Mirakula egy az emberhez közeli faj, ám fény nélküli anyabolygója miatt nem használja szemeit, melyeket le is takar. Erős Jedi lovagként az Erővel „látja" maga körül a világot a SWTOR-ban. A Mirialan az egyik legtitokzatosabb karaktere az univerzumnak. A zöldbőrű és kitetovált faj Jedi Consularként vezeti csatába a Köztársaság seregeit, s termesztésen ő is rendelkezik az Erő felett. A Zabrak egyike a Sith-ek rabszolgáinak, melyek azt is kiérdemelhetik, hogy egy nap valódi Sith-té váljanak. Ördögi megjelenésével Sith Inquisitorként mesterien használva az Erőt nem csak ellenségeiben, de saját szövetségeseiben is félelmet kelt. Eddig hivatalosan a Twi’lek, Rattataki, illetve a Chiss volt megerősítve, melyeket ezekkel bővíthetünk. És még egy plus a végére elvileg lesz hamarosan egy európai teszt is. Mert most(így elvileg közel a kiadáshoz) elég sok teszt van folyamatban, de ezek általában csak a jenkik földjén voltak elérhetők, de ha hihetünk a szóbeszédnek lesz egy európai teszt is hamarosan. Nah és akkor jöjjön néhány videó a játékról:(a jedi knight kasztról + űrcsata)

 


Akkor most egy kis Force Unleashed: Samuel L. Jackson jelentette be a játékot, elvileg 2010 végére várható és szerepelni fog benne Yoda + Boba Fett is. A lent látható két vidi is róluk szól. Ugye Galen Marek-et irányítva találkozhatunk Yoda-val. Kicsit hasonlatos lesz ez a találkozás ahoz amikor Luke találkozott az agg mesterrel az Ep. 5-ben. A Boba Fettes videó is nagyon jó lett mindenképpen érdemes megnézni és hát várjuk ezt a gyöngyszemet is, ezt is mindenkinek ajánlom, nem csak fanoknak!!!

 


Akkor folytassuk is a Clone Wars-al. A CW 3. évadja mint gondolom mindenki számára ismert szept. 17-én fog majd elindulni. Kijött több trailer, előzetes, részlet, interjú a szinkronhangokkal is az elmúlt napokban, tehát minden mi szem-szájnak ingere. És bizton állíthatom, hogy az eddigi legjobb évadra készülhetünk, aminek nagy köze van ahoz is, hogy tényleg megkomolyodott a sorozat(mert azért ne feledjük, hogy ez alapjában véve gyerekeknek készült). Bár az 1. évad is fejlődés volt a mozifilmhez képest, nomeg nálam a 2. évad simán lepipálta az elsőt, de ettől a harmadiktól én személy szerint nagyon sokat várok. És akkor, hogy milyen újdonságok láttak napvilágot. Hát hírnek azt tudom mondani először is hogy szept. 17-én kezdődik, lesznek új droidok és klónpáncélok is. És elvileg 17-én majd egy duplapremierrel kezdünk(mint megszokhattuk) és ez majd sorrendben a 45 és a 46 rész lesz. A 3. évad első két részének a címe pedig(nagy dobpergés közepette): Clone Cadets és ARC Troopers, ami szabad magyar (általam elkövetett) fordításban: Klón Kadétok és ARC Katonák(hát tényleg nagyon nagy munka volt ezt lefordítani). Szerintem akkor jöjjön inkább most két videó mert ezek a képek magukért beszélnek!

 


És akkor végül, de nem utolsó sorban! Egy pár szösszenet, hogy mi várható az oldalon hamarosan. Legközelebb pénteken fogok majd jelentkezni(holnap egyébként nem leszek itthon mer temetésre megyek, úgyhogy nem is fogom nézni az oldalt) akkor pedig vagy preview fog jönni a hetedik részhez, vagy ha most héten lesz a szünet a sorozatba akkor most pénteken egy karaterértékeléssel jövök! Mert azért nem felejtettük el azt a rovatot se, ami a kezdetekben még az oldalunk fő témája volt, szóval a karakterértékelésekkel sem állunk majd le. Legközelebb Plo Koon jedi mester fogjuk majd értékelni, amit barkónak köszönjetek, útána pedig majd Aurra Sing fog jönni. Hamarosan felkerül az oldalra egy dokumentum amit szintén barkó készített el és a lő-és közelharci fegyverekről szól. Illetve volt még egy régebben kiírt fegyverpályázatunk és majd valamikor(terveink szerint a közeljövőben) azt is befejezzük. Szombaton majd felkerülnek a CW első évajának maradék részei(az évad második fele) a blogra, és majd ugyanígy két részletben jövőhéten is felkerülnek majd a második évad részei is. Hétfőn majd midnig jön egy amolyan kis könyvajánló rovat is. Amiben majd különböző SW-os könyvekkel foglalkozunk leírjuk, hogy úgy nagy vonalakban miről szól + mi az ami tetszett benne és mik azok a dolgok amiket sürgősen ki kellett volna hagyni belőle. Ez tehát mindig hétfőn fog majd jönni, az első könyv majd a Jedi Akadémia trilógia - Új Rend - című kötete lesz jövő hétfőn. Néhány hétfőn pedig amolyan bónusz update-ként egy játékajánlóval jövünk, amiben nem csak SW-os játékok lesznek, de azért azok is(így volt ez e héten is a Mafia II.-vel). De persze a sorozatunk se áll meg csak majd kéthetente jönnek az új részek. Szóval lesz élet az oldalon, de ehez ti is kellettek látogatók, úgyhogy csináljuk úgy mint az ilyen szektákba, hogyha te benne vagy ebbe akkor szervezz be magad mellé még 3 embert, de az is elég ha egyet;) Sziasztok, legközelebb ilyen formában majd egy hét múlva...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarspbcst.blog.hu/api/trackback/id/tr772264624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mpsith 2010.09.08. 16:29:45

Üdv! Ha infókat szeretnétek a TFUII-ről, akkor ezt az oldalt tudom ajánlani:

theforceunleashed2-19089.blogspot.com/

Több infó van fönt rajta, mint a hivatalos oldalon.

Ariza (törölt) 2010.09.08. 20:31:53

@mpsith: Kössz bele is fogom tenni a mai bejegyzésbe:)
süti beállítások módosítása